Over ons

Over

Spices Restaurant

Sinds ons bescheiden begin in 1985 met een winkeltje met authentieke kruiden en Surinaams eten. Is de ontwikkeling van Spices tegenwoordig verlevendigd met de energie om in hun eigen restaurant lekkere Indiase gerechten en Surinaamse gerechten te serveren.

Spices Restaurants is bekend bij een aanzienlijke groep mensen, waaronder gezinnen, kinderen, senioren en zakelijke experts in Hoorn, Nederland. Onze welwillende conditie is perfect voor het organiseren van unieke evenementen en het samenstellen van een smaakvol diner met dierbaren. Spices is ongetwijfeld een van de plekken om te gaan dineren, aangezien ons aanpasbare en uitgebreide menu pronkt met een unieke smaak en geweldige kwaliteit als het gaat om eten als drinken.

Over Spices Restaurant

Niet alleen dit, wij waren het eerste Surinaamse restaurant in Hoorn, wat onze authenticiteit definieert, evenals ons vermogen om de beste standaardzetters te zijn. Ons menu belicht dingen die gebruik maken van het geluid en de geurige smaken die als een herinnering blijven als een persoon ons restaurant bezoekt. Ons professionele team van koks en medewerkers zorgen ervoor dat je de meest vriendelijke en relaxte sfeer hebt als u eenmaal bij ons bent.

Daarnaast zijn wij ook het perfecte restaurant voor uw feestjes. We doen ook cateringdiensten voor de feesten en andere lokale evenementen. Met elk evenement dat we verzorgen, ontwikkelen we voortdurend een reputatie van uitmuntendheid in, bedrijfscatering, catering voor vakantiefeesten en nog veel meer. Wij helpen u onvergetelijke feesten te creëren voor uw meest speciale gelegenheid.

Spices is ook gespecialiseerd in het bezorgen van en is erin geslaagd klanten tevreden te stellen met onze tijdige leveringen. Ook is afhalen bij ons mogelijk. Onze groep is trots op de manier waarop we onze nieuwe en trouwe klanten kunnen voorzien van buitengewoon smakelijke Indiase gerechten, evenals Surinaamse gerechten.

De ontdekking van een nieuw gerecht doet meer voor het geluk van de mensheid dan de ontdekking van een ster.

Anthelme Brillat-Savarin

We bieden waardevolle ervaringen die je nooit zult vergeten met je vrienden of partner. Heerlijk eten en verfrissende drankjes zorgen ervoor dat je je blijer en tevreden voelt

Onze toewijding

We zijn toegewijd om het beste te bieden en onze klanten van harte te dienen. We zullen de beste service bieden, van obers tot chef-koks die met ons werken. Een typisch gerecht met een geweldige Indiase en Surinaamse smaak en heerlijke smaken op de tong, die voldoening geven aan het hart.

We zullen het beste van ons restaurant geven zodat u tevreden thuiskomt. Wij garanderen dat u tevreden zult zijn met onze restaurantdiensten.

Reserveren

Reserveer een tafel

Spices Restaurant serveert voortreffelijke gerechten geïnspireerd op de Indiase en Surinaamse keuken.